Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επιστολή της Ν.Ε. Αχαΐας του ΚΚΕ προς τις εργατικές, λαϊκες οικογένειες

Επιστολή της Ν.Ε. Αχαΐας του ΚΚΕ προς τι...

"Όλοι στο δρόμο του αγώνα"

"Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ - ΛΑΟΣ, με την Τρόικα και την πλουτοκρατία επιβάλλουν ολοκληρωτική καταστροφή των εργασιακών δικαιωμάτων για τη σωτηρία των καπιταλιστών. Η εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα από κοινού να οργανώσουν τον αγώνα τους, να εμποδίσουν αυτό το έγκλημα, να ανατρέψουν την κυβέρνηση του κεφαλαίου και να απαιτήσουν άμεσα εκλογές, να ξεπεράσουν κάθε ανάχωμα και να συμπορευθούν με το ΚΚΕ .

Υπάρχει προσωπική ευθύνη! Κανένας βουλευτής στην Αχαία ανεξάρτητα από την κομματική του ένταξη δεν έχει δικαίωμα και δεν δικαιολογείται να ψηφίσει υπέρ των εγκληματικών μέτρων.

Κανένας να μην ξεγελαστεί από τα “κροκοδείλια δάκρυα” όσων δηλώνουν ότι με “πόνο καρδιάς” θα ψηφίσουν το μνημόνιο για να σώσουν την πατρίδα.

Ο λαός έχει υποχρέωση να τιμωρήσει σκληρά τα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ που τον καταδικάζουν στην εξαθλίωση και στη φτώχεια.

Πατρίδα τους είναι το σεντούκι των καπιταλιστών, αυτούς θέλουν να σώσουν γι' αυτό τσακίζουν το λαό.

Να μη “μασήσει” ο λαός με τους εκβιασμούς περί χρεωκοπίας της χώρας: χρησιμοποιούνται ως προπέτασμα για να καλυφθεί η καπιταλιστική βαρβαρότητα και η αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ , της Ν.Δ και του ΛΑΟΣ που οδήγησαν σε πάνω από 1 εκατομμύριο ανέργους και καταδικάζουν το λαό σε χρεοκοπία για να πλουτίζουν οι τραπεζίτες , οι βιομήχανοι , οι εφοπλιστές και οι άλλοι ληστές του λαϊκού μόχθου.

Όλοι στο δρόμο του αγώνα. Κάτω η κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου , της πλουτοκρατίας.

Ο λαός να δώσει τη μάχη, να εμποδίσει, να πολεμήσει τα μέτρα που τον καταδικάζουν σε βαθιά φτώχεια. Να πάρει μαζικά μέρος στους αγώνες με το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ την ΟΓΕ, να αποδυναμώσει τον εργοδοτικό-κυβερνητικό συνδικαλισμό που είναι συνένοχος στην επίθεση κατά των εργαζομένων.

Υπάρχει λύσει! Να πάρει την υπόθεση ο λαός στα χέρια του , να δυναμώσει τον αγώνα για τη λαϊκή συμμαχία και την εργατική - λαϊκή εξουσία , για να γίνει δική του περιουσία ο πλούτος που παράγει, με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, με αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μονομερή διαγραφή του χρέους."


ΝΕ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΑΤΡΑ 10 .2.2012

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις