Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Έρανος στο 6ο Δημοτικό για να βάλουν πετρέλαιο - Ένα ευρώ κάθε παιδί!

Αγρίνιο: Έρανος στο 6ο Δημοτικό για να β...

Την απόφαση πήρε ο Σύλλογος Γονέων αφού ακόμη δεν έχουν φτάσει χρήματα από την κεντρική εξουσία

Είδε και αποείδε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, κατάλαβε ότι αν περιμένει το πετρέλαιο από την… Κεντρική Εξουσία τα παιδιά θα ξυλιάσουν και έτσι αποφάσισε να κάνει ένα έκτακτο Δ.Σ. για να πάρει μια απόφαση του τι μέλλει γενέσθαι με το πετρέλαιο για τη θέρμανση των τάξεων που επαρκεί μόνο για 5 ημέρες πλέον.

Η απόφαση βγήκε αβίαστα και ανακοινώθηκε με έγγραφο προς όλους τους γονείς. Κάθε μαθητής λοιπόν καλείται να βάλει από ένα ευρώ προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ικανό ποσό για τη δεξαμενή!

Τα χρήματα, για να μην παρέμβουν οι γονείς και υπάρξουν παρεξηγήσεις, θα τα συγκεντρώσουν τα ίδια τα παιδιά ανά τάξη και θα τα δώσουν στους δασκάλους τους για να πάνε στη διεύθυνση…

Ήρθε κι αυτή η εποχή λοιπόν και παρότι το ένα ευρώ δεν είναι μεγάλο ποσό, σε κάθε περίπτωση ο… ρεφενές για να ζεσταθούν τα παιδιά δεν κυοφορεί τίποτε καλό.

Από την άλλη είναι μια έκφραση αλληλεγγύης και συλλογικότητας πιο αποτελεσματική από το να διαμαρτυρηθούν οι γονείς και να περιμένουν χρήματα, από το…Κράτος.

Λεπτομέρεια: Το έγγραφο που κοινοποιήθηκε σε όλους τους γονείς από το Σύλλογο καταλήγει με τη φράση «…Ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες»…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις