Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ομαδικές απολύσεις στη εταιρεία Σίλσιο παραμονές Χριστουγέννων

Ομαδικές απολύσεις στη εταιρεία Σίλσιο π...

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταδικάζει και καταγγέλλει την Εταιρεία “ΣΙΛΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΥΡΙΤΙΟΥ ΑΕ” για την ομαδική απόλυση των 50 εργαζομένων στην ΒΙΠΕ παραμονές Χριστουγέννων! Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Απεδείχθη περίτρανα από την μεριά της εταιρείας το οργανωμένο φιάσκο διαβούλευσης, με τους εργαζόμενους χωρίς εναλλακτικές προτάσεις για διατήρηση των θέσεων εργασίας.

Άλλη μια Αναπτυξιακή Εταιρεία η οποία Επιδοτείται! επικαλείται ανερυθρίαστα την κρίση, ενώ στο ίδιο έργο θεατής βρίσκεται για άλλη μια φορά η κοινωνία της Αχαΐας που πλήττεται προκλητικά από την ανεργία.Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καλεί όλους τους εργαζόμενους να ενταχθούν στη δύναμή του, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ενωτικά και δυναμικά από το σύνολο του Συνδικαλιστικού κινήματος όλες αυτές οι αντεργατικές και αντικοινωνικές μεθοδεύσεις της κάθε εργοδοσίας, που οχυρώνεται πίσω από την αντεργατική νομοθεσία.

ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ!!!!Το δικαίωμα στην εργασία είναι αδιαπραγμάτευτο θέμα που με ενότητα και αγώνα υπερασπιζόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις