Τεστ κόντρα στην Πρίλεπ
Στα Σκόπια βρίσκεται η Ορμή Λουξ, προκειμένου να δώσει φιλικούς αγώνες προετοιμασίας με την Πρίλεπ Σκοπίων. Η αποστολή της Ορμής Λουξ αναχώρησε σήμερα το πρωί οδικώς για τη γειτονική χώρα και στις 20:30 ώρα Ελλάδας θα δώσει την πρώτη της φιλική αναμέτρηση.
Αύριο, στις 14:30 ώρα Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος φιλικός αγώνας μεταξύ της Ορμής Λουξ και της Πρίλεπ και αμέσως μετά οι λέαινες θα αναχωρήσουν για την Πάτρα.
Ο προπονητής της ομάδας, Μπόρις Τσουρλέφσκι έχει στη διάθεσή του τις, Σεμεντσένκο, Καλασνίκοβα, Στράτου, Καράγιωργα, Πένεφ, Στρατάκη, Παπάζογλου, Ανθίτση, Στανκούτε, Νιπαραβιτσιένε, Ζιλινσκάιτε, Βαφειάδου, Ευαγγελίδου και Παπαδοπούλου.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr