Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν να έρθει σε επαφή με την προπέλα του σκάφους
Τραυματίστηκε ναυαγοσώστης στην παραλία Λούρου στην Αιτωλοακαρνανία όταν έπεσε από ταχύπλοο σκάφος.
Συγκεκριμένα, ο 29χρονος, εκτελούσε καθήκοντα ναυαγοσώστη στην πολυσύχναστη παραλία Λούρου και επέβαινε στην πλώρη ενός ταχυπλόου σκάφους, με επιβαίνοντες ακόμα τρεις ναυαγοσώστες, προκειμένου να ελέγξει αντικείμενο που επέπλεε στη θάλασσα, λόγω κυματισμού, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στη θάλασσα.
Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν να έρθει σε επαφή με την προπέλα του σκάφους και να υποστεί κατάγματα στο δεξί πόδι. Ο 29χρονος περισυλλέχθηκε από τους επιβαίνοντες του σκάφους και μεταφέρθηκε στην ακτή, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου Χατζηκώστα, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr