ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση του Ανδρέα Κατσανιώτη με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βασίλη Κικίλια

Κοινοποίηση
Tweet

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, όπου είχε μία ουσιαστική συζήτηση με τον Υπουργό, Βασίλη Κικίλια, για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Αχαΐα.

Όπως δήλωσε ο κ. Κατσανιώτης: «Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα λιμάνια της Πάτρας και του Αιγίου, της αναβάθμισης και περαιτέρω αξιοποίησής τους η σημασία είναι καθοριστική για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και την ενίσχυση του ναυτιλιακού τομέα.»

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε επίσης στην επιχειρησιακή ετοιμότητα του Λιμενικού Σώματος ενόψει της αυξημένης τουριστικής κίνησης, καθώς και στην ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης των δυνάμεών του στην Αχαΐα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα στην περιοχή.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις