ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στα Σαγέικα τη Δευτέρα η κηδεία του 55χρονου Γιάννη Γιαννόπουλου

Κοινοποίηση
Tweet

Έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας σε επιχείρηση στο Καλαμάκι Δυτικής Αχαΐας

Βαρύ πένθος στα Σαγέικα για τον αδόκητο χαμό του 55χρονου Γιάννης Γιαννόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας σε επιχείρηση στο Καλαμάκι Δυτικής Αχαΐας, όταν σημειώθηκε έκρηξη φιάλης φρέον.

Ο άτυχος ψυκτικός τραυματίστηκε θανάσιμα από την έκρηξη και διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Η είδηση του ξαφνικού του θανάτου σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε όσους τον γνώριζαν για την εργατικότητα και τον χαρακτήρα του.

Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025 και ώρα 18:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Σαγέικα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις