SPORTS

/

Κόρινθος: Ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπιτς Σόκερ

Κοινοποίηση
Tweet

Από σήμερα έως την Κυριακή

Ο Δήμος Κορινθίων συνδιοργανώνει με την Πανελλήνια Ένωση Μπιτς Σόκερ, το 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην παραλία της Αλμυρής, από σήμερα Πέμπτη έως τις 10 Ιουλίου. Όσοι επιθυμούν και είναι άνω των 17 ετών μπορούν να συμμετάσχουν με μια ομάδα και να δηλώσουν συμμετοχή με σκοπό, να διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική Φάση που θα διεξαχθεί στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Οι διαγωνιζόμενοι που θα εντυπωσιάσουν, μπορεί να διεκδικήσουν ακόμα την πρόσκλησή τους στην Εθνική Ομάδα του Μπιτς Σόκερ, ενώ ταυτόχρονα οι νικητές της συγκεκριμένης διοργάνωσης θα κερδίσουν το πριμ του πρωταθλητή Ελλάδος.

Όσοι επιθυμούν να ανακαλύψουν και άλλα μυστικά του Beach Soccer, δεν έχουν παρά να δώσουν το παρόν στην παραλία της Αλμυρής στην Κόρινθο από σήμερα το απόγευμα έως την προσεχή Κυριακή 10 Ιουλίου για να απολαύσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία από αθλητές γνωστούς και μη.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports