ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Μου έδωσε δύναμη να τον καταγγείλω ο πατέρας της Κυριακής» λέει η γυναίκα που κακοποιούσε πρώην επιχειρηματίας της νύχτας

Κοινοποίηση
Tweet

Όπως καταγγέλλει η σύζυγός του, ο 46χρονος πρώην επιχειρηματίας είχε απειλήσει και το θετό του παιδί ότι θα το σκοτώσει

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγήθηκε την Τετάρτη ο πρώην επιχειρηματίας της νύχτας που κατηγορείται ότι κακοποίησε τη σύζυγό του την Κυριακή του Πάσχα.

Ο κατηγορούμενος, κατά τη σύλληψή του, επιχείρησε να διαφύγει, ενώ οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να του φορέσουν κράνος, καθώς χτυπούσε το κεφάλι του στο περιπολικό και στα κάγκελα του κρατητηρίου.

Όπως καταγγέλλει η σύζυγός του, ο 46χρονος πρώην επιχειρηματίας είχε απειλήσει και το θετό του παιδί ότι θα το σκοτώσει.

«Με βούτηξε από το μπράτσο και παραλίγο να με ρίξει στις εσωτερικές σκάλες του σπιτιού μου. Την ώρα εκείνη φωνάζω στην κόρη μου λέω “το 100”. Εκείνη την ώρα σηκώνεται και φεύγει», αποκαλύπτει η γυναίκα, μιλώντας στο Star.

Ενώ τονίζει πως βρήκε τη δύναμη να προχωρήσει σε καταγγελία από την έκκληση που απηύθυνε στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας να μιλήσουν ο πατέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε την 1/4/2024 στους Αγίους Αναργύρους από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

«Δεν ξέρετε ποιος είμαι εγώ, έχω κάνει φυλακή, βάλτε με φυλακή, όταν βγω θα σας βρω και θα σας ξεκοιλιάσω εσάς και τις οικογένειές σας» φέρεται να έλεγε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του ο πρώην επιχειρηματίας της νύχτας.

«Δεν πέφτω ξανά θύμα του»
Είναι η δεύτερη φορά όπως λέει η σύζυγός του που την χτυπά. Τότε την είχε πείσει ότι θα αλλάξει και η γυναίκα είχε πάρει πίσω την καταγγελία.

«Αυτή τη φορά όμως δεν θα το κάνω. Δεν ξαναπέφτω θύμα του πάλι, Τέλος. Δικάστηκε 16 μήνες, αλλά άνθρωπος δεν έγινε», τονίζει.

«Εύχομαι να αντέξω αυτό το πράγμα για το παιδί μου πιο πολύ να αντέξω, θέλω βοήθεια, ψυχολογική υποστήριξη για μένα και για το παιδί μου, μια δουλειά να μπορέσω να ανταπεξέλθω και να ξαναβρώ τον εαυτό μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ήταν έγκλειστος σε φυλακή
Ο κατηγορούμενος έχει βρεθεί στη φυλακή λόγω χρεών και έχει εκτίσει την ποινή του, σκουπίζοντας δρόμους και πλατείες, καθώς προσέφερε κοινωφελή εργασία.

Στη συνέχεια εργάστηκε και ως security.

Όταν τον συνέλαβαν, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις