ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θα πλημμυρίσει… λουλούδια σήμερα η πλατεία Υψηλών Αλωνίων- Πόσα ανθοπωλεία συμμετέχουν- Η διαφορά στις τιμές 

Τσίχλα Κωνσταντίνα
konstantinatsi@hotmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Η χαρά και ο ενθουσιασμός για την υποδοχή του Μάη θα δώσει… μυρωδιά άνοιξης

Έτοιμοι για την γιορτή των λουλουδιών είναι ανθοπώλες που θα βρεθούν σήμερα στην πλατεία υψηλών Αλωνιών, στην Πάτρα.

Η γιορτή μπορεί να γίνεται με λίγες μέρες καθυστέρηση καθώς η Πρωτομαγιά έπεφτε φέτος την Μ. Τετάρτη όμως η χαρά και ο ενθουσιασμός για την υποδοχή του Μάη θα δώσει… μυρωδιά άνοιξης.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος των ανθοπωλών, Νίκος Ανδρικόπουλος, «έχουμε την εικόνα ότι απόψε θα έχουμε μία πολύ όμορφη γιορτή με τα λουλούδια στην πλατεία αλλά και με τις εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει ο Δήμος. Η μεταφορά της γιορτής βοήθησε αρκετά. Η Μ. εβδομάδα είναι σαν πένθος οπότε δε θα μπορούσε να γίνει η γιορτή των λουλουδιών όπως την ξέρουμε. Τώρα ο κόσμος έχει επιστρέψει από τις διακοπές των ημερών και θα έρθει στην πλατεία να κάνει την βόλτα του και να απολαύσει τα λουλούδια. Βλέπουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον καθώς ο κόσμος ρωτά ήδη στα ανθοπωλεία».

Όπως μας πληροφορεί ο κ. Ανδρικόπουλος, «στην πλατεία το βράδυ θα βρίσκονται 15 ανθοπωλεία ενώ όλοι θα είναι εφοδιασμένοι- και με το παραπάνω- με όλα τα εποχιακά λουλούδια. Σε κάθε πάγκο θα υπάρχει ποικιλία, τριαντάφυλλα και λίλιουμ είναι λουλούδια της εποχής που είναι ψηλά στις προτιμήσεις. Θα βρισκόμαστε στην πλατεία για αρκετές ώρες, από τις 15:00 ως τη 01:00.

Οι τιμές θα είναι λογικές, δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτές που υπάρχουν μέσα στα ανθοπωλεία. Κάνουμε από την πλευρά μας ό,τι καλύτερό μπορούμε έτσι ώστε ο κόσμος να αγοράσει λουλούδια και να χαρεί».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις