ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το ιερό Ευχέλαιο στο Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών “Η Ελπίδα”

Κοινοποίηση
Tweet

Το Ευχέλαιο στον Ξενώνα Ογκολογικών ασθενών «Ελπίδα» τέλεσε ο π. Βασίλειος Πατσός παρουσία των μελών του Δ.Σ, της διευθύντριας Σοφίας Συμεωνίδου, εργαζόμενων, ωφελούμενων & συνοδών τους

Το Ιερό Μυστήριο Ευχελαίου «εις ίασιν ψυχής και σώματος» τελέστηκε την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024, στο Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών “Η Ελπίδα” της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το Ευχέλαιο στον Ξενώνα Ογκολογικών ασθενών «Ελπίδα» τέλεσε ο π. Βασίλειος Πατσός από το ναό της Αγ. Σοφίας, παρουσία των μελών του Δ.Σ, της διευθύντριας  Σοφίας Συμεωνίδου, εργαζόμενων, ωφελούμενων και συνοδών τους.

Σε συγκινητική αλλά συνάμα γιορτινή ατμόσφαιρα έγινε ανταλλαγή ευχών και μοιράστηκαν δώρα στους φιλοξενούμενους και στους συνοδούς τους, στους οποίους τα μέλη του ΔΣ μετέφεραν και τις ευχές του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος, Νεκτάριου Φαρμάκη, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, έχει δώσει την πλήρη στήριξη του στο νέο Δ.Σ για την εύρυθμη λειτουργία, την βελτίωση και την επέκταση των δράσεων του.  

Εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, παρευρέθηκαν η πρόεδρος Αναστασία  Μανωλοπούλου, η αντιπρόεδρος Αγγελική  Κολλυροπούλου, τα μέλη  Άννα – Μαρία Ρογδάκη, Γιώργος Κολλιόπουλος,  Ευρωπία Συναδινού, Ανδριάννα – Θεώνη Νικολοπούλου, Άγγελος Κούτρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει δημόσια θερμές ευχαριστίες στην κ. Θ. Γιαχαλή, στους κυρίους Α. Ανδρουτσόπουλο, Γ. Κυριαζόπουλο, στους επαγγελματίες εστίασης και στην ΛΟΥΞ για την διάθεση  των παραδοσιακών δώρων που προσφέρθηκαν. Ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη απευθύνονται και στο προσωπικό για τη συνεπή και άοκνη προσφορά του.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις