SPOTLIGHT

/

Eurovision 2024: Η δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή του Μάλμε

Κοινοποίηση
Tweet

Η Μαρίνα Σάττι, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι “Ζάρι”, ανέβηκε στη σκηνή του Μάλμε για τη δεύτερη τεχνική πρόβα.

Η Μαρίνα Σάττι, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι “Ζάρι”, ανέβηκε στη σκηνή του Μάλμε για τη δεύτερη τεχνική πρόβα.

Κατά γενική ομολογία, η πρώτη πρόβα της Ελλάδας εντυπωσίασε τους πάντες, και ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες πρώτες πρόβες στη φετινή Eurovision. Με τη μωβ φούστα της, το άσπρο μπλουζάκι της, την μαγευτική φωνή της και τις χορευτικές της κινήσεις, κατάφερε να ξεσηκώσει όλους τους τεχνικούς που ήταν παρόντες τη Δευτέρα στο στάδιο και είδαν την πρόβα της από κοντά. Η ίδια η Μαρίνα, σε live της μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, δήλωσε πως είναι πολύ ευχαριστημένη από την πρόβα της.

Σημειώνεται ότι όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, κανένας εκπρόσωπος των μέσων ενημέρωσης δεν επιτρέπεται να δει ή να έχει πρόσβαση στις πρόβες των καλλιτεχνών, προκειμένου οι ίδιοι να δουλέψουν ιδιωτικά και να τελειοποιήσουν τα acts τους, έως την επίσημη πρόβα της Τετάρτης 8 Μαίου.

Χορογραφία με στοιχεία από street style και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς
 

Όπως αναφέρει το επίσημο site του Eurovision Fan Club, στη δεύτερη πρόβα της η Μαρίνα Σάττι δεν έχει αλλάξει ρούχο, ωστόσο η φούστα έχει διαφορετικά πιασίματα, καθώς είναι ασύμμετρη σε διαφορετικά σημεία. Οι χορευτές της είναι τέλεια συγχρονισμένοι επάνω στη σκηνή, ενώ φαίνεται ότι ο Majnoon έχει δημιουργήσει μια χορογραφία που συνδυάζει το street style και χαρακτηριστικές κινήσεις από ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Φυσικά, με την καθοδήγηση του εξαιρετικά έμπειρου Φωκά Ευαγγελινού, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Παράλληλα, η ενέργεια της ομάδας προς τη Μαρίνα Σάττι αλλά και όλους τους συντελεστές, καθώς και η χαρά και ο ενθουσιασμός που επικρατεί με την συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision είναι διάχυτα!

Η παρουσίαση είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς όλης της ομάδας που πλαισιώνει τη Μαρίνα Σάττι, η οποία αποτελείται επί σκηνής από τους Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και τη Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά μαζί με την Minos-EMI, τη δισκογραφική εταιρεία της Μαρίνας. Χθες η ΕΡΤ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, μέσα από το οποίο βλέπουμε τις πυρετώδεις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με τους χορευτές της, υπό την επίβλεψη του Φωκά Ευαγγελινού.

Με την ολοκλήρωση της πρόβας η Μαρίνα Σάττι κατευθύνθηκε στο backstage για το σύντομο, καθιερωμένο AMA (Ask Me Anything) βίντεο όπου και απάντησε στις πιο έξυπνες ερωτήσεις των χρηστών του Reddit!

πηγή ethnos.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight