ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ο Αχαιός Σαραβαλίου βράβευσε τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο- ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Απονομή τιμητικής πλακέτας

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Περιβάλλοντος – Ενέργειας – Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος, παραβρέθηκε, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, στο διήμερο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Αχαιός Σαραβαλίου», που διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία και τη στήριξη του Δήμου, στο Δημοτικό Γήπεδο «Κώστας Ζάρας», η ομώνυμη τοπική ομάδα. 

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σαραβαλίου, Σπύρος Κασπίρης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου, Γιάννης Παυλάκης και το μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού, Δημήτρης Σουγλέρης, οι οποίοι απένειμαν βραβεία.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. «Αχαιός Σαραβαλίου» απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, ως εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής, για τη σημαντική συμβολή του Δήμου στη διοργάνωση του τουρνουά, για το οποίο ο στόχος είναι να γίνει θεσμός, όπως τόνισε ο Πρόεδρος του συλλόγου Ζώης Σωτηρόπουλος. 

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος με δήλωση του επισήμανε για το τουρνουά: «Το γεγονός ότι είναι ένα τουρνουά που στοχεύει στην ενίσχυση της συμπεριληπτικότητας στο ποδόσφαιρο το κάνει κοινωνικά σημαντικό και γι αυτό το λόγο το στηρίξαμε ως Δήμος με όλες μας τις δυνάμεις».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports