SPOTLIGHT

/

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα από το «Happy Day»

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε βιντεο

Λόγω της υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές 2024, ο Δημήτρης Παπανώτας σταμάτησε να εμφανίζεται στο «Happy Day» από σήμερα.

Την είδηση έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή από το πλατό της εκπομπής.

Το «Happy Day» θα φτάσει έως το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν χωρίς να έχει στο πλατό του τον Δημήτρη Παπανώτα.

Η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκπομπή. Ο δημοσιογράφος σταμάτησε νωρίτερα από το προγραμματισμένο λόγω της ανακοίνωσης σχετικά με τους υποψήφιους των Ευρωεκλογών 2024.

Σύμφωνα με την έκτακτη ανακοίνωση των Μέσων, τα τηλεοπτικά πρόσωπα που συμμετέχουν στις επικείμενεςΕυρωεκλογές ως υποψήφιοι περνούν από σήμερα στον κανονισμό της περιορισμένης έκθεσης στα ΜΜΕ.

«Ενώ αρχικά νομίζαμε ότι ο Δημήτρης μας δεν θα ξανάρθει μετά το Πάσχα, χθες ξαφνικά μας ήρθε μία ανακοίνωση από την αρμοδια Αρχή ότι από σήμερα και μετά δεν θα μπορεί να συμμετέχει στην εκπομπή. Έχει ισχύ δηλαδή αναδρομικά. Όχι μόνο ο Δημήτρης, οποιοσδήποτε υποψήφιος» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα όταν πληροφορήθηκε ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα βγει στην εκπομπή της μέσω Skype για να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, ζήτησε να γίνει κάτι ανάλογο και με τον Δημήτρη Παπανώτα

Ο δημοσιογράφος ούτως ή άλλως θα αποχωρούσε από την εκπομπή λόγω της υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές αλλά το αρχικό πλάνο ήταν μετά το Πάσχα.

Όπως είπε όμως, επειδή η προεκλογική περίοδος είναι σε ανάδρομο Ερμή τα πράγματα μπερδεύονται.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight