ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Πέμπτη – Τι καιρό θα κάνει το καρναβαλικό σαββατοκύριακο και την Καθαρά Δευτέρα

Κοινοποίηση
Tweet

Η μετεωρολογική εκτίμηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Βροχές, καταιγίδες και μεταφορά αφρικανικής σκόνης θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Τρίτη, ενώ ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί μέχρι την Πέμπτη.

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Σύμφωνα με ανάρτηση του μετεωρολόγου, Κλέαρχου Μαρουσάκη, ο καιρός της Καθαράς Δευτέρας δεν εμπνέει κάποια ανησυχία, αλλά σήμερα θα είναι άστατος «με βροχές – καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο (καιρός τύπου “πι”), ενώ η αφρικανική σκόνη σιγά σιγά θα αρχίσει να περιορίζεται προς τα ανατολικότερα και νοτιότερα γεωγραφικά διαμερίσματα».

Στην ανάρτησή του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης συνεχίζει λέγοντας πως: «Διατηρείται ο άστατος καιρός και το επόμενο διήμερο με την πιο άστατη καιρικά ημέρα να είναι η Πέμπτη». 

«Από Παρασκευή και στη συνέχεια ο καιρός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ήπιος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να βγουν μπόρες – καταιγίδες το απόγευμα με έμφαση τον ηπειρωτικό κορμό» σημείωσε.

«Επομένως το τριήμερο – τετραήμερο της Καθαράς Δευτέρας δε φαίνεται να προβληματίζουν οι καιρικές συνθήκες τόσο στην έξοδο αλλά και την είσοδο των εκδρομέων ή και για όσους μείνουν στα μεγάλα αστικά κέντρα» καταλήγει.

Δείτε την ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις