SPOTLIGHT

/

Το πάλεψε ο 21χρονος Ντίνος Φιλερής από την Πάτρα στα blind auditions του The Voice αλλά δεν πέρασε τελικά

Κοινοποίηση
Tweet

Τραγούδησε το "Πρώτη Θέση" αλλά δεν έπεισε κάποιον από τους 4 κριτές να γυρίσουν την καρέκλα τους

Στα blind auditions του φετινού The Voice Of Greece είδαμε να συμμετέχει ένας νεαρός τραγουδιστής από την Πάτρα, ο 21χρονος Ντίνος Φιλερής, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή του διαγωνιστικού τραγουδιστικού σώου του Σκάι και ερμήνευσε το κομμάτι «Πρώτη θέση» που έχει πει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Στο εισαγωγικό του απόσπασμα που είχε & πλάνα από τη Μαρίνα της Πάτρας, ο νεαρός Πατρινός καλλιτέχνης αποκάλυψε με ειλικρίνεια τον λόγο για τον οποίο ακολούθησε τον δρόμο του τραγουδιού συνοδεία ενός προσωπικού του στόχου.

Ειδικότερα, ο Ντίνος Φιλέρης είπε πως «στη μουσική είμαι αυτοδίδακτος, έχω μάθει μόνος μου κιθάρα, μπουζούκι και πλήκτρα και το κάνω επειδή το αγαπάω. Η μουσική στη ζωή μου μπήκε όταν ένα απόγευμα είδα τον Χρήστο Σαντικάι μικρό στην τηλεόραση να τραγουδάει Χριστουγεννιάτικα και χαίρομαι πολύ για την εξέλιξη του».

Ο Ντίνος Φιλερής λοιπόν πάλεψε για μια θέση στο φετινό The Voice και παρότι ήταν καλός δεν κατάφερε να πείσει κάποιον από τους 4 κριτές να γυρίσει την καρέκλα του.

Ο Ντίνος Φιλερής ανέφερε ακόμα θα ήθελε πολύ στο μέλλον να γνωρίσει τον Χρήστο Σαντικάι και να συνεργαστούν & να τραγουδήσουν μαζί».

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σκάι μπορείτε να δείτε όλο το επεισόδιο των blind auditions της Κυριακής 16/10/2022.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight