ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Συναυλία με τον Δώρο Δημοσθένους και τη Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου στις 28 Ιουλίου 2022

Κοινοποίηση
Tweet

Στον πανέμορφο χώρο του Ενετικού Κάστρου της Ναυπάκτου στις 9 το βράδυ

Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος του γειτονικού Δήμου Ναυπακτίας για το Καλοκαίρι του 2022, η Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου υπόσχεται να χαρίσει μία αξέχαστη μουσική βραδιά σε όσους βρεθούν στη συναυλία της που θα γίνει στο Ενετικό Κάστρο της πόλης, την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022, στις 21:00.

Κάτω από τον έναστρο ουρανό και με φόντο το επιβλητικό φρούριο, η Μικτή Χορωδία της Ναυπάκτου θα ταξιδέψει νοερά το κοινό σε τόπους μαγικούς μέσα από τις αξέχαστες μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταμάτη Κραουνάκη και άλλων σπουδαίων συνθετών. Στο πιάνο συνοδεύει η Ζιζή Κορκοντζέλου. Διευθύνει η Ελένη Παπαδοπούλου-Αραβαντινού.

Μαζί με τη Μικτή Χορωδία θα είναι & ο ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στο κοινό, ερμηνευτής Δώρος Δημοσθένους, ένας καλλιτέχνης με μοναδική φωνή, που οι παραστάσεις του έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και έχουν γνωρίσει ιδιαίτερη απήχηση με sold out βραδιές σε πολλούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Ο Δώρος Δημοσθένους θα ερμηνεύσει κομμάτια του διεθνούς ρεπερτορίου από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, αλλά και γνωστά ρετρό ελληνικά τραγούδια με χαρακτηριστικές swing-jazz ενορχηστρώσεις. Μαζί του στο πιάνο θα είναι ο Νεοκλής Νεοφυτίδης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture