SPOTLIGHT

/

Άγριος καβγάς στα Mad Video Music Awards 2022- Έπεσε ξύλο μεταξύ τράπερ- Δείτε το απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Πρωταγωνιστές δύο γνωστά ονόματα της τραπ σκηνής

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στα MAD Video Music Awards (VMA) 2022 το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ γνωστών τράπερς.

Όλα έγιναν όταν η Έλενα Παπαρίζου βρισκόταν στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου και ξαφνικά ξέσπασε το επεισόδιο μεταξύ γνωστών τράπερς, οι οποίοι άρχισαν να παίζουν ξύλο! Η Ιωάννα Παλιοσπύρου φώναζε από τη σκηνή “όχι βία!” και στη συνέχεια αποχώρησε αναστατωμένη. Η εκδήλωση διεκόπη για μερικά λεπτά, με τους θεατές να είναι εμφανώς δυσαρεστημένοι με όσα συνέβησαν και να γιουχάρουν τους τράπερς.

 

Στα βίντεο, οι δύο άντρες φαίνονται να ανταλλάσουν σπρωξίματα, με το πλήθος να πλησιάζει για να τους χωρίσει, μαζί με τους άνδρες που τους συνόδευαν. Πηγές που βρίσκονταν εκεί κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, αναφέρουν πως η εμφάνιση της τραγουδίστριας διεκόπη, μέχρι να λήξει ο καυγάς.

Ένας dj έπαιζε μουσική μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο, πολλού επώνυμοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και βγήκαν έξω.

Όταν άρχισε ξανά η εκδήλωση, ο Light ανέβηκε στην σκηνή και το κοινό τον αποδοκίμασε. Εκείνος ζήτησε συγγνώμη. «Ζητώ συγγνώμη, απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη, δεν είμαστε κακοί άνθρωποι ούτε θέλαμε να χαλάσουμε την βραδιά. Μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight