ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ενίσχυση του ΕΚΑΒ στο επίκεντρο συνάντησης του Περιφερειάρχη, Ν. Φαρμάκη

Κοινοποίηση
Tweet

Η Περιφέρεια θα σταθεί αρωγός στο ΕΚΑΒ & θα εξεταστεί η δυνατότητα ένταξης σχετικής δράσης στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Η ενίσχυση των υποδομών επείγουσας προνοσοκομειακής ιατρικής των δυνάμεων της 3ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης με τη Διευθύντρια της 3ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, Ιατρό, Αγγελική Κανελλοπούλου και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο Οικονομικών, Σπύρο Θεοχάρη.

Ο Περιφερειάρχης κ. Φαρμάκης υπογράμμισε όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ότι η Περιφέρεια θα σταθεί αρωγός στο ΕΚΑΒ με κάθε δυνατότητα που διαθέτει και στο πλαίσιο αυτό, θα εξεταστεί η δυνατότητα ένταξης σχετικής δράσης στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027».

«Η ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του ΕΚΑΒ, αποτελεί κυριολεκτικά ζήτημα ζωής. Η Περιφέρεια θα σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων του ΕΚΑΒ που επιτελούν τόσο σημαντικό έργο» τόνισε ο κ. Φαρμάκης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις