ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρχεται «κύμα» αφρικανικής σκόνης με καταιγίδες και περιορισμένη ορατότητα

Κοινοποίηση
Tweet

Η πρόγνωση του καιρού

Τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Άνεμοι με εντάσεις 5-7 μποφόρ στα πελάγη και Αυξημένες κατά τόπους συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης, αναμένονται την Πέμπτη, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, παροδικές βροχές θα εκδηλωθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, με πιθανότητα λίγων σποραδικών καταιγίδων.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα. Αυξημένες θα διατηρηθούν οι συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 22, στην Ήπειρο από 6 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 20, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 9 έως 23 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 5-7 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις