ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Μία μουσική βραδιά με τον Γιώργο Χατζηνάσιο το Σάββατο στην Κηφισιά

Κοινοποίηση
Tweet

Μαζί του θα είναι οι ερμηνευτές Παναγιώτης Ραφαηλίδης και Μαίρη Στεφανακίδη

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος, από τους κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς θα ταξιδέψει το κοινό στα μονοπάτια της ψυχής, με τα άφθαρτα στον χρόνο τραγούδια του, στις live εμφανίσεις του με τίτλο ''Μουσική Αίσθηση''.

Όπως είδαμε αυτό το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 θα εμφανιστεί για μία μοναδική μουσική βραδιά στην Galerie Δημιουργών στην Χελιδονούς 28, στην Κηφισιά, στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος που έχει γράψει υπέροχα κομμάτια όπως «Τα γαλάζια σου γράμματα» που έχει ερμηνεύσει η Δήμητρα Γαλάνη, μαζί με τους γνωστούς και καταξιωμένους ερμηνευτές Παναγιώτη Ραφαηλίδη και Μαίρη Στεφανακίδη θα παρουσιάσει μουσικές και τραγούδια από ένα μεγάλο μέρος της καλλιτεχνικής του δημιουργίας.

Θα ακουστούν οι κύκλοι τραγουδιών ''Ενδεκάτη Εντολή'', ''ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ'', ''ΔΙΑΔΡΟΜΗ'', ''ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ'', ''ΛΕΥΚΩΜΑ'', ''ΣΥΝΑΞΑΡΙΑ'', ''ΕΙΚΟΝΕΣ'', ''ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΔΥΟ'', ''ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ'', καθώς και το ''Άγγιγμα Ψυχής'' που έχει ερμηνεύσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Επίσης θα ακουστούν μουσικές που ο συνθέτης έχει γράψει για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση με παράλληλη προβολή σε κινηματογραφική οθόνη, όπως από την ταινία «Σ’ Αγαπώ» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Άγγελο Αντωνόπουλο.

Ώρα Προσέλευσης: 20:45

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 15€.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture