SPOTLIGHT

/

Ο Ηλίας Κόζας των Koza Mostra έστειλε 3 τραγούδια για την Eurovision 2022

Κοινοποίηση
Tweet

Ο τραγουδιστής μαζί με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα είχαν εκπροσωπήσει την Ελλάδα το 2013 και είχαν καταλάβει την 6η θέση

Ο τραγουδιστής Ηλίας Κόζας, που με το συγκρότημα του, τους Koza Mostra, αλλά και τον αξέχαστο ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη είχαν εκπροσωπήσει την Ελλάδα το 2013 στο Διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον με το περίφημο “Alcohol is free” σκαρφαλώνοντας στην 6η τιμητική θέση στη συνολική κατάταξη (στο televoting ήταν  4οι), διεκδικεί όπως γράφτηκε, για άλλη μια φορά τη συμμετοχή του στη σκηνή της Eurovision.

Σύμφωνα με το mikrofwno.gr, όπως και πολλοί άλλοι μεμονωμένοι καλλιτέχνες αλλά και δισκογραφικές εταιρείες, ο Ηλίας Κόζας κατέθεσε ήδη από πλευράς του τρία δικά του τραγούδια, τα οποία προτείνει στην Δημόσια Τηλεόραση της χώρας μας, την ΕΡΤ έτσι ώστε να επιλέξουν το καταλληλότερο για να ταξιδέψει στο Τορίνο της Ιταλίας τον Μάιο του 2022 όπου και θα φιλοξενηθεί η επόμενη διοργάνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο γνωστός και ταλαντούχος τραγουδοποιός έχει ετοιμάσει τρία “δυνατά” τραγούδια που το καθένα μπορεί επάξια να εκπροσωπήσει τη χώρα μας αλλά και να την ανεβάσει σε υψηλό σκαλί στην τελική κατάταξη.

Στα δύο από αυτά δημιουργός είναι ο ίδιος ενώ το τρίτο κομμάτι έχει γίνει σε συνεργασία με Σουηδούς συνθέτες και παραγωγούς. Η συγκεκριμένη πρόταση είναι του Ηλία Κόζα, ο οποίος κάνει και σόλο καριέρα αλλά διατηρεί και την μπάντα, τους Koza Mostra.

Τα τραγούδια που προτάθηκαν από την πλευρά του Ηλία Κόζα και ιδιαίτερα αυτό που μπορεί να πάρει το εισιτήριο, αν φυσικά προκριθεί η δική του πρόταση, φιλοδοξεί να ξεσηκώσει τους Ευρωπαίους φαν στη σκηνή της Eurovision ενώ το ύφος τους θα “εκπλήξει” όσους περιμένουν να ακούσουν τον Ηλία Κόζασε …”μια από τα ίδια..”.

Να αναφέρουμε τέλος πως η συμμετοχή των Koza Mostra μαζί με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη το 2013 έχει μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων των eurofans που συνόδευαν τότε την Ελληνική αποστολή στο εξωτερικό, καθώς κανείς δεν ξεχνά το πόσο αγαπητοί ήταν. Eπίσης η όλη τότε συμμετοχή χαρακτηρίστηκε ως ανατρεπτική και πολύ κεφάτη. Ακόμα ο frontman του συγκροτήματος Ηλίας Κόζας είχε ανακηρυχθεί και ως ο πιο sexy άντρας της τότε διοργάνωσης της Eurovision. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Koza Mostra εδώ και σχεδόν 10 χρόνια γυρνάνε ως μπάντα όλη την Ευρώπη με μεγάλη επιτυχία και έχουν δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο κοινό.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight