ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τους άφησαν χωρίς νερό από χθες το πρωί μέχρι σήμερα μέσα στον καύσωνα!

Κοινοποίηση
Tweet

Στου Ρωμανού

Χωρίς νερό εν μέσω καύσωνα με 40αρια έμειναν χθες οι κάτοικοι στην περιοχή Ρωμανού της Πάτρας. Οι κάτοικοι είχαν ειδοποιηθεί οτι προκειμένου να αποκατασταθεί βλάβη στη δεξαμενή του δικτύου της ΔΕΥΑΠ που συνδέεται με τη ΔΕΗ θα έπρεπε να διακοπεί η υδροδότηση από τις 8 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 5 το απόγευμα. 

Άδικα όμως περίμεναν να τελιώσει το... μαρτύριό τους αφού τελικά το νερό ήρθε στις βρύσες τους στη 1 τα ξημερώματα!!!

Όσοι ... ξενύχτησαν κατάφεραν να κάνουν ένα μπάνιο για να δροσιστούν, η ταλαιπωρία για τους υπόλοιπους όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Λίγες ώρες μετά, στις 5 το πρωί το νερό κόπηκε ξανά και από τότε, οι μισοί κάτοικοι της περιοχής που υδροδοτούνται από την δεξαμενή δεν έχουν ξαναδει σταγόνα. Όπως καταγγέλουν στο thebest προσπαθούν να πάρουν μια υπεύθυνη απάντηση από την ΔΕΥΑΠ για το πότε θα λυθεί το πρόβλημα αλλά δεν έχει καταστεί δυνατό μέχρι ώρας.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις