SPOTLIGHT

/

Σοφία Μουτίδου: Εκτός του «Καφέ της Χαράς» - Η απάντηση του Χάρη Ρώμα

Κοινοποίηση
Tweet

Γιατί δεν θα συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά

Εκτός της τηλεοπτικής σειράς το «Καφέ της Χαράς» μένει η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου.

Το θέμα ξεκίνησε όταν η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή του Open και αναφέρθηκε στο «Καφέ της Χαράς», λέγοντας ότι δεν έχει ακόμα καμία απάντηση για το αν θα μπει στο καστ. «Είναι πάρα πολύ μπλεγμένο το θέμα του Καφέ της Χαράς. Το τελικό που κατάλαβα εγώ, γιατί ουσιαστικά απάντηση δεν έχω πάρει, ξέρουν όλοι για μένα κι εγώ δεν ξέρω. Έχω μιλήσει με τον Χάρη Ρώμα σε φάση που μου έλεγε για το σενάριο ο άνθρωπος και μου έλεγε ότι “σε περιμένουμε στον δεύτερο κύκλο”», είπε αρχικά η Σοφία Μουτίδου. «Μετά όμως υπήρξαν πάρα πολλά προβλήματα τεχνικά και απ’ ότι βλέπω εγώ δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς. Δεν έχω καμία απάντηση, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν θα είμαι γιατί δεν πήρε κανείς να μου πει τελική απάντηση», είχε αναφέρει η Σοφία Μουτίδου.

Η απάντηση του Χάρη Ρώμα

Άμεση ήταν η αντίδραση του Χάρη Ρώμα στις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου για τη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς ξεκαθάρισε την κατάσταση αναφέροντας τα εξής: «Υπάρχει πρόβλημα εφόσον βρίσκεται σε μια εκπομπή αυτή τη στιγμή και μάλιστα καθημερινή. Υπάρχει θέμα με το πώς μπορούν να συνδυαστούν τα γυρίσματα. Δηλαδή, δεν μπορούμε να κάνουμε ένα για έναν ηθοποιό ένα ειδικό πρόγραμμα ούτως ώστε να χωρέσει στα γυρίσματα. Η Σοφία μου είναι πολύ αγαπητή και πολύ αξιόλογη συνάδελφος, αλλά αυτό είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων.

Το σενάριο είμαστε εγώ και η Χατζησοφιά, ότι θέλουμε κάνουμε, ότι θέλουμε κόβουμε και ότι θέλουμε προσθέτουμε. Και να υπάρχει, αν δεν μπορεί να ενταχθεί στα γυρίσματα, θα κοπεί και θα ενταχθεί μια άλλη ιστορία. Με τη Σοφία έχουμε να μιλήσουμε αρκετό καιρό, από τότε που μου είπε το πρόγραμμά της, αλλά πραγματικά χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την πολύ αγαπημένη φίλη, το πρόγραμμα του Καφέ γίνεται με 20 άτομα που πρέπει να συνυπάρξουν, δεν γίνεται πάνω σε κανένα άτομο. Όταν μου είπε το πρόγραμμά της, της είπα ότι "δεν χωράς"», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight