ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

Σοφία Κουρτίδου: Συντετριμμένη από τον θάνατο του Αγάθωνα - ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Τον αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε η Σοφία Κουρτίδου τον ρεμπέτη Αγάθωνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, μέσα από την εκπομπή Booth, στο OPEN. Στο τέλος της εκπομπής προβλήθηκαν βίντεο από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον αγαπημένο της Αγάθωνα, τον οποίο γνώρισε σε μικρή ηλικία.

«Ήταν πατέρας για πολλούς από εμάς και φίλος καρδιακός. Ήταν μάγκας, αν και δεν θα του άρεσε να τον αποκαλούμε έτσι. Ο Αγάθωνας ήταν μάγκας, ήταν άνθρωπος κιμπάρης. Έτσι θα ήθελε να τον θυμόμαστε, ήταν ένας απίστευτος μουσικός...», είπε αμέσως μετά, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή της για τον χαμό του συναδέλφου της.

«Δεν αποχαιρετούμε, γιατί στην πραγματικότητα οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όταν ζούνε πάντα μέσα στην καρδιά μας. Και άνθρωποι σαν τον Αγάθωνα είναι πάντα εδώ και μέσα από το έργο τους και μέσα από αυτό που ήταν, σαν παράδειγμα ανθρώπου», είπε η Σοφία Κουρτίδου και πρόσθεσε: «Ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί να ήταν παρεξηγήσιμο».

Δείτε το βίντεο: 

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.