DECO

/

Πωλείται η θρυλική βίλα της Μπε Μπε στο Σεν Τροπέ, δείτε πώς είναι μέσα

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Με 14 υπνοδωμάτια, έχει συνδεθεί με τα ξέγνοιαστα καλοκαίρια της εκθαμβωτικής γαλλίδας σταρ

Κορυφαίο αξιοθέατο της γαλλικής Ριβιέρας και άρρηκτα συνδεδεμένη με τα ανέμελα καλοκαίρια της αξεπέραστης γαλλίδας sex symbol και παγκόσμιας culture icon Μπριζίτ Μπαρντό, η θρυλική βίλα της 85χρονης σήμερα σταρ έβαλε πωλητήριο. Το σπίτι όπου χαλάρωνε, ξέφευγε από τους παπαράτσι  και βίωσε τους πιο δυνατούς της έρωτες η Μπε Μπε, ζητάει αγοραστή. Οποιος διαθέτει 6 εκατομμύρια ευρώ και ονειρεύεται να ζήσει στην περιοχή Peymeinade στο Σεν Τροπέ (μισή ώρα από τις Κάννες) μπορεί να το αποκτήσει.  

Η ιστορία λέει πως η βίλα έγινε το αγαπημένο καταφύγιο της ηθοποιού το 1958, λίγο μετά το ντόρο της ταινίας «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» και μετά το χωρισμό της από τον σκηνοθέτη και πυγμαλίωνά της Ροζέ Βαντίμ. Εκεί παραθέριζε και καλούσε τους διάσημους φίλους της και από αυτό το μέρος ήταν εμπνευσμένη η μποέμ γκαρνταρόμπα της και τα πιο προκλητικά της μπικίνι.

Το σπίτι χτίστηκε το 16ο αιώνα και έχει ανακαινιστεί πλήρως με βάση τη ζωή της Μπε Μπε. Είναι συνολικά 450 τμ και αποτελείται από τέσσερις ορόφους με ανελκυστήρα. Διαθέτει δεκατέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια και δύο μεγάλες πισίνες με εκπληκτική θέα στον κόλπο των Καννών και στα βουνά του Esterel. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η μεγάλη τραπεζαρία όπου δεσπόζει ένα αυθεντικό τζάκι σε στιλ Λουδοβίκου XIV.

Εκτός από τα κύρια δωμάτια, η κατοικία διαθέτει επίσης αίθουσες υποδοχής και κτήρια που μπορούν να φιλοξενήσουν πρόσθετους επισκέπτες. Αισθητικά είναι ένα επιβλητικό, πέτρινο country house στο style της Νότιας Γαλλίας.  Πέρα από τα φύλλα των πανέμορφων δέντρων και των κυμάτων μπορείς ακόμα να «ακούσεις» τους ψίθυρους των αγοριών που σκαρφάλωναν μήπως ξεκλέψουν κάποια προσωπική στιγμή της εκθαμβωτικής καλλονής του σινεμά…

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View