FOOD

/

Ο Καλαβρυτινός οινοποιός Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος μας εξηγεί ποιο κρασί ταιριάζει με τυριά, κρέατα και επιδόρπια

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Τα μυστικά του καλού κρασιού και του ιδανικού συνδυασμού του με γεύσεις, από τον οινολόγο Παναγιώτη Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος εδράζεται στα Καλάβρυτα. Το ρεπορτάζ έκανε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Πάτρας Αθανασία Σταμοπούλου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life