ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχονται τα Χριστούγεννα στις Ελληνικές αίθουσες οι "Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες"

Κοινοποίηση
Tweet

Μία χαριτωμένη animation ταινία που θα παιχθεί & μεταγλωττισμένη στα ελληνικά

Aπό την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019 θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην Ελλάδα λίγο αφότου θα έχει βγει στις ΗΠΑ, η καλύτερη animation ταινία δράσης για μεγάλους και μικρούς όπως περιγράφεται, με τίτλο «Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες - Spies in Disguise» με κεντρικούς ήρωες τον Λανς και τον Γουόλτερ, ένα ακαταμάχητο δίδυμο πρακτόρων!

Το φιλμ βγαίνει & μεταγλωττισμένο στα ελληνικά σε διανομή από την ODEON.

Λίγα λόγια για την ταινία «Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες»

Ο υπερκατάσκοπος Λανς Στέρλινγκ (με τη φωνή του Γουίλ Σμιθ) και ο επιστήμονας Γουόλτερ Μπέκετ (Τομ Χόλλαντ) είναι σχεδόν αντίθετοι χαρακτήρες. Ο Γουόλτερ είναι χαρακτήρας ήπιων τόνων, γλυκός και ευγενής. Ο Λανς… δεν είναι. Αλλά αυτό που λείπει από τον Γουόλτερ στις κοινωνικές δεξιότητες το κερδίζει χάρη στην ευφυία και την εφευρετικότητά του, κατασκευάζοντας μοναδικά gadgets τα οποία χρησιμοποιεί ο Λανς στις επικές του αποστολές. Όταν όμως, τα γεγονότα παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, ο Γουόλτερ και ο Λανς ξαφνικά πρέπει να στηριχτούν μεταξύ τους για μια ακόμα φορά. Και αν αυτό το παράξενο ζευγάρι αδυνατεί να μάθει να δουλεύει σαν ομάδα, θα κινδυνέψει ολόκληρος ο κόσμος.

Το «Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες» αποτελεί μια animation κωμωδία τοποθετημένη στον ταχύρρυθμο και παγκοσμιοποιημένο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας. Οι σκηνοθέτες Τρόι Κυάν και Νικ Μπρούνο υπήρξαν ενθουσιασμένοι με το σκεπτικό ότι θα φτιάξουν την πρώτη ταινία που θα εισάγει τα παιδιά στον κόσμο των κατασκοπευτικών ταινιών. Ως εκ τούτου, θεώρησαν σημαντικό οι «Μετα-μορφωμένοι Πράκτορες» να διαθέτουν όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του είδους αυτού: εξωτικές και διεθνείς τοποθεσίες, εκθαμβωτική διεύθυνση φωτογραφίας, μοναδικής έντασης σκηνές δράσης, μελλοντικά gadget & ένα υπέροχο soundtrack. Έτσι, πήραν τα καλύτερα παραδείγματα του είδους και στη συνέχεια τα προσάρμοσαν στην ταινία τους. Στη συνέχεια, υπέθεσαν τι θα γινόταν άμα βάζανε στη θέση των κλασικών ηρώων ένα περιστέρι. Αυτό που σύντομα συνειδητοποίησαν είναι πως είχε περισσότερη πλάκα και ενδιαφέρον να είναι ένα περιστέρι, κάτι που έχει γίνει ξανά. «Εγώ και ο Νικ αγκαλιάσαμε από την αρχή αυτή τη θεότρελη ιδέα – ένας άνθρωπος να μεταμορφώνεται σε ένα περιστέρι, είναι κάτι εξωπραγματικό», λέει ο Τρόι Κυάν.

Αυτό που είναι ιδιοφυές στο σενάριο και στη συνέχεια έκανε την ιδέα του Γουόλτερ τόσο ξεχωριστή, είναι πως στην πραγματικότητα τα περιστέρια είναι απίστευτα πλάσματα και αποτελούν την τέλεια μεταμφίεση.

Ο Νικ Μπρούνο εξηγεί λέγοντας τα εξής: «Βρίσκονται σε κάθε πόλη στον κόσμο. Κανείς μας δεν τους δίνει προσοχή και δεν ξέρει πως βρίσκονται εκεί δίπλα μας. Κρύβονται σε κοινή θέα. Επειδή ακριβώς έχουν τα μάτια τους στην άκρη του κεφαλιού τους, μπορούν να έχουν πανοραμική όραση. Έτσι, οποιαδήποτε στιγμή, μπορούν να σε παρακολουθούν και δύσκολα θα μπορέσεις να τα ξεγελάσεις» ενώ ο Τρόι Κυάν συμπληρώνει λέγοντας: «Είναι από τα ταχύτερα πτηνά στον κόσμο. Μπορεί αρχικά να μοιάζει αστείο, αλλά είναι μία από τις καλύτερες μεταμφιέσεις για κατάσκοπο διότι κανείς δεν ξέρει πως βρίσκεσαι εκεί».

Σενάριο                Μπραντ Κόουπλαντ, Λόιντ Τέιλορ

Παραγωγή          Πίτερ Τσέρνιν, Τζίνο Τόπινγκ, Μάικλ Τζ. Τράβερς.

*Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών:

Θοδωρής Σμέρος, Πάνος Αποστολόπουλος, Μαριάνθη Σοντάκη, Χρήστος Πλαΐνης, Γιάννης Στεφόπουλος, Λίλα Μουτσοπούλου, Παναγιώτης Καρμάτης, Στεφανία Φιλιάδη.  

Μουσική             Θίοντορ Σαπίρο

Διάρκεια             102 λεπτά.

*Την ταινία αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture