ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

Η Νάντια Μπουλέ μιλάει για τη Ναύπακτο και την κακή σχέση με την μητέρα της- ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Νάντια Μπουλέ έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην οικογένειά της, στη σχέση που έχει με τη μητέρα της και στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.

«Μεγάλωσα στην Αθήνα, αλλά καλοκαίρια και Πάσχα ερχόμουν στη Ναύπακτο. Έχω μεγάλη αδυναμία στον αδελφό μου, αλλά δεν το ξέρει. Μεγαλώσαμε σε μια οικογένεια που χώρισε, οπότε περάσαμε αναταράξεις. Η σχέση μου με τον γάμο παραμένει προβληματική. Δε νομίζω να παντρευτώ ποτέ. Δεν έχω καλή εικόνα από τους γάμους.

Για μένα είναι σημαντικό να είσαι με κάποιον που νιώθεις ασφαλής ψυχικά και συναισθηματικά. Νιώθω παντρεμένη με τον σύντροφό μου. Δεν χρειάζεται να υπογράψω κάπου γι’ αυτό».


«Το παιδί έχει πολλές ευθύνες. Πρέπει να είσαι έτοιμος, να έχεις κάνει έναν κύκλο. Εγώ νιώθω ότι δεν έχω ολοκληρώσει τον προσωπικό μου κύκλο. Συγκρίνομαι με τη δική μου μαμά. Δεν έχω καλές αναμνήσεις από εκείνη. Αυτά που κουβαλάω από τη μαμά μου έχουν σκιές. Δεν βιάζομαι να κάνω παιδί. Δεν έχω σχέσεις με τη μαμά μου», κατέληξε η ηθοποιός.

 

Πηγή: enimerotiko.gr

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.