ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στο Ρίο - Αντίρριο: Νεκρός ένας άνδρας, αναζητείται ο δεύτερος

Κοινοποίηση
Tweet

Συνεχίζονται οι έρευνες του λιμενικού για τον εντοπισμό του δεύτερου ατόμου

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του λιμενικού στην θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου, για τον εντοπισμό του ενός ατόμου που αγνοείται. Όπως μετάδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ το δεύτερο άτομο που επέβαινε στο σκάφος εντοπίστηκε νεκρό, ωστόσο οι λιμενικοί δεν μπορούν, παρά τις προσπάθειές τους, να ανασύρουν τη σορό, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άτομα επέβαιναν σε ιστιοφόρο που ήταν ελλιμενισμένο στην ανατολική προβλήτα του Αντιρρίου, το οποίο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναποδογύρισε.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το ένα από τα δύο άτομα πρόλαβε και ειδοποίησε τις αρχές, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων.

21.59: Νεκρός ανασύρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε σκάφος στη θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου. Το σκάφος, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή αναποδογύρισε με αποτέλεσμα τα δύο άτομα να πέσουν στη θάλασσα.

Οι λιμενικοί και το σκάφος της 6ης ΕΜΑΚ συνεχίζουν τις αναζητήσεις στη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό του άλλου άνδρα. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των διασωστών.

Δείτε το σκάφος που αναποδογύρισε από το nafpaktianews.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις