SPOTLIGHT

/

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά ανοικτά για το διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά

Κοινοποίηση
Tweet

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους πριν από τρία χρόνια. Οι δύο τηλεοπτικοί παρουσιαστές διατηρούν καλές σχέσεις μιας και έχουν δύο παιδιά.

Μάλιστα, τώρα που ο καιρός έχει αρχίσει να περνάει το πρώην ζευγάρι αρχίζει να αναφέρεται ανοικτά στο διαζύγιό του.

Την αρχή έκανε η Φαίη Σκορδά από την πρωινή εκπομπή της στον ANT1, όπου παραδέχθηκε πως δεν ήθελε να χωρίσει με τον Γιώργο Λιάγκα. Τη σκυτάλη πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας, όπου μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, μίλησε για τον χωρισμό του με τη Φαίη.

Κατά τη διάρκεια που έπαιρνε συνέντευξη από την καλεσμένη του, Θάλεια Ματίκα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στους διαφορετικούς δρόμους που τράβηξαν με την παρουσιάστρια τρία χρόνια πριν.

«Αυτό που λες τώρα το βιώνω και εγώ πιο έντονα, γιατί είμαι μπαμπάς χωρισμένης οικογένειας. Ο μεγάλος μας γιος με τη Φαίη, όταν χωρίσαμε ήταν πέντε χρόνων. Με είχε ζήσει μέσα στο σπίτι. Είχε μνήμες. Ο μικρός όταν χωρίσαμε ήταν δυόμιση. Δεν πήρε χαμπάρι ποτέ. Ο μεγάλος ήταν πάντα πάνω μου, είχε τον μπαμπά σαν πρότυπο. Ο μικρός ήταν λίγος χαμένος. Και έλεγα “ρε Φαίη με αγαπάει μόνο ο ένας; Δε με αγαπάει ο άλλος;”. Και μου έλεγε “όχι. Και οι δυο όταν είναι μαζί μου, μού λένε για τον μπαμπά”. Όσο μεγαλώνει ο μικρός θέλει κι αυτός. Τους παίρνω τα Σαββατοκύριακα»!

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί: 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight