ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: 21χρονος πέθανε λίγους μήνες μετά την αδελφή του!

Κοινοποίηση
Tweet

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία

Συγκλονίζει το Αγρίνιο, η είδηση του θανάτου του 21χρονου Πάνου Μπλατζούκα που νοσηλευόταν από τις 23 Ιουνίου όταν και τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στην περιοχή του Δοκιμίου.

Ο 21χρονος είχε τραυματιστεί όταν το αυτοκίνητο τύπου Smart που οδηγούσε το απόγευμα της 23ης Ιουνίου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τζιπ και κατέληξε σε αύλακα στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Καλυβίων.

Έκτοτε, νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγρινίου, με βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις. Μετά από λίγες ημέρες, είχε μεταφερθεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας καθώς στη Μονάδα του Αγρινίου πραγματοποιούνταν η προβλεπόμενη διαδικασία απολύμανσης.

Ο άτυχος νεαρός, επέστρεψε στο Νοσοκομείο Αγρινίου και ενώ έδειχνε πως η κατάστασηή του βελτιωνόταν διαρκώς, προσβλήθηκε από μικρόβιο και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

Ο 21χρονος Πάνος, ήταν αδελφός της Μαρίας Μπλατζούκα, γνωστής για την κοινωνική της δράση στο Αγρίνιο, κομμώτριας, η οποία «έφυγε» επίσης πρόωρα από τη ζωή, στις 22 Φεβρουαρίου, νικημένη από την επάρατη νόσο.

Ο Πάνος, ήταν επίσης κομμωτής και πολύ αγαπητός στο Αγρίνιο.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 3 Αυγούστου, στις 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αγρινίου.

Πηγή: sinidisi.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις