Το πρόγραμμα ξεκινά στις 7.30 το απόγευμα
Ολοκληρώνονται απόψε οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, την πλατεία Υψηλών Αλωνίων, όπου και ουσιαστικά μεταφέρεται η γιορτή για την Πρωτομαγιά που είθισται να γίνεται την παραμονή, πριν δηλαδή μπει ο Μάης.
Φέτος λόγω του Πάσχα αποφασίστηκε η γιορτή των λουλουδιών με τους πάγκους στο κάτω μέρος της πλατείας να μεταφερθεί για την Παρασκευή 3/5/2019.
Το πρόγραμμα ξεκινά στις 19.30 με παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά συγκροτήματα σε εξέδρες που θα στηθούν στην πλατεία.
Ακόμα στις 21.00 το βράδυ στην πλατεία Ομονοίας θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μινόρε παράπονο».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr