SPORTS

/

Σ. Οφρυδόπουλος: "Στόχος μας είναι η καλή πορεία στο κύπελλο"

Κοινοποίηση
Tweet

Γιώργος Βαζάκας: "Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει τελειώσει"

Η Παναχαϊκή ξεκίνησε με το "δεξί" τις υποχρεώσεις της στο κύπελλο, όπου επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Μετά το τέλος του αγώνα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο προπονητής των φιλοξενούμενων Γιώργος Βαζάκας τόνισε:

"Η Παναχαϊκή κέρδισε δικαία και πιστεύω ότι αξίζει να είναι στην Α' Εθνική. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, τον οποίο ξέρω από παίκτη".

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον αντίπαλο προπονητή δήλωσε: "Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα και συνεχίζουμε. Στο σημερινό παιχνίδι γνωρίζαμε καλά ότι έπρεπε να παίξουμε με τακτική και το ματς εξελίχθηκε όπως ακριβώς το θέλαμε.

Γνωρίζαμε ότι η Αναγέννηση δεν θα είχε δυνάμεις σε όλο το ματς και αυτό προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε. Στόχος μας είναι η καλή πορεία στο κύπελλο και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό".

Τέλος ο Γιώργος Βαζάκας σε ερώτηση για το πρωτάθλημα τόνισε: "Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει τελειώσει. Επαγγελματικό πρωτάθλημα και δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει. Αν δεν αλλάξει η ηγεσία έχουν τελειώσει όλα.

Για μένα θα πρέπει να αναλάβουν τα πόστα άνθρωποι που έχουν παίξει μπάλα και ξέρουν τι σημαίνει ποδόσφαιρο, όπως ο Κατσουράνης, ο Μπασινάς και άλλοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρεμιέρα με νίκη για την Παναχαϊκή στο Κύπελλο Ελλάδας

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports