ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Έπεσαν" καρεκλιές στα Σύνορα - Ένας άνδρας στο νοσοκομείο και μια σύλληψη

Κοινοποίηση
Tweet

Διένεξη λίγο μετά τα μεσάνυχτα

Συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή των Συνόρων. κοντά στο ΚΕΤΧ. 41χρονος είχε διένεξη για προσωπικές διαφορές με 31χρονο, με αποτέλεσμα να σπάσει με καρέκλα το τζάμι του αυτοκινήτου του δεύτερου.

Ακολούθησε συμπλοκή, με τον 31χρονο να τραυματίζεται στο κεφάλι και να μεταφέρεται στο ΓΚΝΠ Άγιος Ανδρέας.Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ: "Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι έπειτα από διένεξη που είχε με 31χρονο ημεδαπό, έριξε μια καρέκλα σε σταθμευμένο όχημα, στο οποίο επέβαινε ο  τελευταίος και ακόμα τρεις άνδρες, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σωματική βλάβη στο κεφάλι. Ο τραυματίας διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών Ο Άγιος Ανδρέας".

 

πρώτη ενημέρωση 8.30 πμ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις