ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αράξου-Λάππα

Κοινοποίηση
Tweet

Στα πλαίσια εργασιών τοποθέτησης υπογείου δικτύου οπτικών ινών

Μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας στην 39η Ε.Ο ΄Αραξος- Λάππα. Στα πλαίσια εργασιών τοποθέτησης υπογείου δικτύου οπτικών ινών, καθημερινά έως 25 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά:

«Στα πλαίσια εργασιών τοποθέτησης υπογείου δικτύου οπτικών ινών στην 39η Ε.Ο ΄Αραξος- Λάππα και προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας και αποφυγής τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίστηκε:

1ο ΜΕΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ στην 39η Ε.Ο ΄Αραξος- Λάππα ρεύμα πορείας από ΄Αραξο προς Λάππα , 6ο χλμ και σε μήκος 580μ. από 11/01 έως 25/01/2017 καθημερινά από ώρες 08:00-18:00 εκτός αργιών.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομείναν ελεύθερο ρεύμα της οδού σύμφωνα με την προβλεπόμενη σήμανση που θα τοποθετήσει ο υπεύθυνος εργολάβος, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για την επίβλεψη και συντήρηση αυτής καθ΄ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

2ο Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από την τοποθέτηση των σχετικών ρυθμιστικών πινακίδων από τον υπεύθυνο εργολάβο.»

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις