SPORTS

/

Ν. Βετούλας: "Οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά"

Κοινοποίηση
Tweet

Στο σημερινό ντέρμπι του Προμηθέα με τον Απόλλωνα Carna

O Προμηθέας θα αναμετρηθεί σήμερα με τον Απόλλωνα Carna και όπως είναι λογικό το πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Νίκος Βετούλας. Ο προπονητής του Προμηθέα δήλωσε:

"Θεωρώ ότι θα είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως για τον κόσμο που θα το παρακολουθήσει. Μετά από πολλά χρόνια, δυο ομάδες της Πάτρας θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες σε επίσημο παιχνίδι μέσα στο παρκέ.

Μπορεί πριν από αυτά τα παιχνίδια κάθε ομάδα να επιλέγει την τακτική και τον τρόπο του παιχνιδιού της, όμως προσωπικά θεωρώ ότι οι λεπτομέρειες θα είναι αυτές που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα και που θα κάνουν τη διαφορά.

Αυτές οι λεπτομέρειες, δηλαδή από το να διεκδικήσεις όλες τις μπαλιές μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι την ενέργεια που θα βγάλεις μέσα στο γήπεδο, δεν αποτυπώνονται με την στατιστική".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Όλα έτοιμα για το τοπικό ντέρμπι - Ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον Προμηθέα

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports