SPORTS

/

Γιουρόπα Λιγκ: Η Σπάρτα ταπείνωσε τη Λάτσιο, "λαχτάρισε" η Μπιλμπάο

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε τα σημερινά αποτελέσματα

Η εκπληκτική Σπάρτα Πράγας συνέχισε τα «θαύματά» της στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, αφού ανέτρεψε τα προγνωστικά, διέσυρε με 3-0 τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» και πήρε πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά.

Η ομάδα του πρώην τεχνικού των Παναθηναϊκού και ΟΦΗ, Ζντένεκ Σκάζνι, πήγε στη Ρώμη έχοντας παραχωρήσει ισοπαλία 1-1 στους «λατσιάλι» στο πρώτο ματς, αλλά δεν χρειάστηκε παρά μόνο τα πρώτα 12 λεπτά για να προηγηθεί με 2-0 και να τελειώσει το... πάρτι από νωρίς.

Ο Μπόρεκ Ντότσκαλ έγραψε το 0-1 στο 10΄, ο Λάντισλαβ Κρέιτσι διπλασίασε στο 12΄ και ο Λούκας Γιούλις έθαψε κάθε ελπίδα των γηπεδούχων σκοράροντας το 0-3 στο 44΄.

Η Βιγιαρεάλ κράτησε μάλλον άνετα το 2-0 από το «Μαδριγάλ», καθώς στάθηκε έξοχα στην «Μπάι Αρένα» απέναντι στη Λεβερκούζεν και πήρε εύκολα το 0-0 αποκλείοντας τις «ασπιρίνες», ενώ στον ισπανικό «εμφύλιο» νικήτρια ήταν η Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Οι Βάσκοι του Ερνέστο Βαλβέρδε, που είχαν νικήσει 1-0 στο «Σαν Μαμές», τα χρειάστηκαν απόψε στο «Μεστάγια» απέναντι σε μια πολύ καλή Βαλένθια, που είχε ανατρέψει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο.

Οι «νυχτερίδες» προηγήθηκαν 2-0 με τους Σάντι Μίνα (13΄) και Αντερλάν Σάντος (37΄), αλλά δεν κατόρθωσαν να κρατήσει το σκορ σε αυτό το επίπεδο, με αποτέλεσμα ο Αρίτς Αντούριθ να σκοράρει στο 76΄ και να στείλει την Αθλέτικ στην οκτάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Με την Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός στους "32"

Πηγή: naftemporiki.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports