ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλλαξαν οι προθεσμίες για αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με φυσικό αέριο

Κοινοποίηση
Tweet

Αυτά είναι τα βασικά σημεία της τροποποίησης

Νέες προθεσμίες στις επιδοτήσεις για «αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με συστήματα φυσικού αερίου σε κατοικίες» προβλέπει η απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης, με την οποία τροποποιεί την αρχική απόφαση του 2014.

Η τροποποίηση κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου χιλιάδες ενδιαφερόμενοι που έχουν υποβάλλει αιτήσεις, να προλάβουν να προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών, τόσο για την αίτηση, όσο και για την πιστοποίηση,- στη συνέχεια,- της ολοκλήρωσης του έργου της αντικατάστασης των συστημάτων θέρμανσης.

Βασικά της σημεία είναι τα εξής:

- Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή δικαιολογητικών που χρειάζονται ώστε να θεωρηθεί πλήρης η αίτηση. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσκομίσουν δικαιολογητικά μέχρι και τις 30/09/2015 (αντί για 30/07/2015).

- Προϋπόθεση για την επιδότηση είναι οι αιτούντες να έχουν συνάψει σύμβαση σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου αποκλειστικά μέσα στο χρονικό διάστημα από 25/09/2014 έως και 14/08/2015.

- Τα δικαιολογητικά που δείχνουν ότι ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση της εσωτερικής εγκατάστασης και ότι καταβλήθηκε η συμμετοχή του ωφελούμενου, θα υποβάλλονται το αργότερο μέχρι τις 23/10/2015.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις