ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάνω από 20 μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ παρά την παρατεταμένη διαπραγμάτευση – ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ

Κοινοποίηση
Tweet

ΔΕΙΤΕ ΠΙΝΑΚΕΣ

Διαφορά πάνω από 20 μονάδες στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το SBC-TV. Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 36,7% και η ΝΔ 16,5%.

Ακολουθούν το Ποτάμι με 6,1%, η Χρυσή Αυγή με 5,4%, το ΚΚΕ με 3,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,1%, το ΠΑΣΟΚ με 2,5%, η Ένωση Κεντρώων με 1,9% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 1,1%.

Ως «καταλληλότερος για πρωθυπουργός», εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας με ποσοστό 57%, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει το 21%. Το 18% απαντά «κανένας από τους δύο».

 

 

Στην ίδια δημοσκόπηση το 70% των ερωτηθέντων ζητά από την κυβέρνηση να μην υποχωρήσει στο θέμα των ομαδικών απολύσεων, το 63% να μην κάνει πίσω στο ζήτημα της επαναφοράς των συλλογικών συμβάσεων και το 77% να μην δεχθεί αλλαγές στο ασφαλιστικό.

 

 

Η συντριπτική πλειοψηφία εκτιμά ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές στο τέλος, ενώ ως βασικές παραμέτρους και προτεραιότητες της κυβερνητικής πολιτικής το 52% αναφέρει ότι πρέπει να είναι η παραμονή στο ευρώ με κάθε τρόπο, ενώ το 44% να φύγει η Ελλάδα από τα μνημόνια.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις