SPORTS

/

Βόλεϊ: Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά των τελικών στις γυναίκες

Κοινοποίηση
Tweet

Οι πράσινες επιβλήθηκαν με 3-0 σετ του Ολυμπιακού

Ένας ψυχωμένος Παναθηναϊκός απάντησε με το ίδιο νόμισμα στον Ολυμπιακό και έφερε στα ίσα της σειρά των τελικών. Οι πράσινες επιβλήθηκαν με 3-0 σετ με όπλο τους το σερβίς τους και με τη Χρήστου να είναι η παίκτρια κλειδί.

Πόντο πόντο πήγαιναν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Ολυμπιακό να είναι εκείνος που έφτασε πρώτος στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (7-8). Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός έτρεξε ένα επί μέρους 8-2 για να προηγηθεί με 15-10 και να απαντήσει ο Ολυμπιακός με ένα δικό του 4-0 πριν η Τσίμα στείλει τις πράσινες προηγούμενες στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με 16-14.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός με όπλο του το σερβίς άρχισε να αποκτά ένα προβάδισμα 3-4 πόντων το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος για να κάνει το 1-0 (25-18).

Το ξεκίνημα του δεύτερου σετ ήταν αντιστρόφως ανάλογο. Ο Ολυμπιακός έκανε ακριβώς ότι ήθελε ο Νικολάκης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθεί με 0-6. Τότε ο Γιώργος Ρούσης έριξε στον αγώνα την Χρήστου και όλο το παιχνίδι άλλαξε.

Οι πράσινες άρχισαν να ροκανίζουν τη διαφορά και η Εύη Χρήστου πήγε στο σερβίς με το σκορ στο 5-8. Όταν έφυγε από εκεί ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά με 12-9 να παίρνει τρεις άσους. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά αλλά δεν μπορούσε. Οι παίκτριες του Ρούση ήταν εξαιρετικές, η Μερτέκη ήταν ασταμάτητη στην επίθεση (έπαιζε στο μεγαλύτερο διάστημα με πάνω από 50%) και έτσι έγινε το 2-0 ( 25-14).,

Στο τρίτο σετ ο Γιάννης Νικολάκης ξεκίνησε με πασαδόρο την Τέζα αντί της Χριστοδούλου, αλλά η υποδοχή συνέχισε να είναι ανεπαρκής και η Νέσοβιτς κουράστηκε να παίρνει "σκοτωμένες" μπάλες, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να κυριαρχήσει. Το 8-3 έγινε 16-8 και το 1-1 στη μάχη του τίτλου ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες, αφού δεν υπήρχε αντίδραση από τις "ερυθρόλευκες" που λύγισαν σε μια καυτή έδρα.

Τα σετ: 25-18, 25-14, 25-15

 

Πηγή: sport24.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports