SPORTS

/

Το Ρέθυμνο επικράτησε στην Νέα Σμύρνη και καταδικάζει τον Πανιώνιο

Κοινοποίηση
Tweet

Πανιώνιος - Ρέθυμνο 79-84

Ο Πανιώνιος προσπάθησε πολύ. Κυρίως έως τα μέσα της τρίτης περιόδου. Κάτι όμως, τα πολλά χαμένα ριμπάουντ, κάτι οι βολές που πέταξε στα σκουπίδια, συν ο εξαιρετικός Γιάννης Καλαμπόκης που σκόραρε υπό τον όποιον τρόπο (τελείωσε με 26π.), επέτρεψαν στο Ρέθυμνο να "φύγει" με το "διπλό" από τη Νέα Σμύρνη (79-84) και να καταδικάσει τους "κυανέρυθρους" -που πια έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες. Οι Κρητικοί πήραν τη δεύτερη σερί νίκη, έπειτα από πέντε διαδοχικές ήττες.

Ο Πανιώνιος είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη του Ρεθύμνου, αλλά ένας πρώην παίκτης του, ο Γιάννης Καλαμπόκης, έμελλε να τον "καταστρέψει" στην τρίτη περίοδο με τους 11 πόντους και τα τρία εύστοχα τρίποντα.

Η κρητική ομάδα βρέθηκε δύο φορές στο +13 και μία στο +14, με συνέπεια το τελευταίο τρίλεπτο να αποτελέσει τυπική διαδικασία παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του συνήθη Γουίλ Κόλμαν και τους 27 πόντους που έβαλαν οι γηπεδούχοι στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 36-38, 52-60, 79-84

Πανιώνιος (Χουγκάζ): Ξανθόπουλος 11, Βεργίνης 16, Σπυρόπουλος, Στρναντ, Μακ Νάιτ 1, Σταμάτης, Γουντς 3, Κόλμαν 24, Κορόλεφ 18, Τουμπς 6.

Ρέθυμνο (Σκουρτόπουλος): Σίμπσον 6, Σχίζας, Κουμπούρας 2, Σάφτενααρ 9, Κάουνσιλ 4, Άλεν 9, Καλαμπόκης 28, Φαγέ 12, Χίλαρης 6, Κράβιτς.

 

Πηγή: contra.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports