SPORTS

/

Ο Παναιγιάλειος πήρε την πρώτη του νίκη

Κοινοποίηση
Tweet

Με 2-1 στην έδρα του Ηρακλή Ψαχνών

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα και την πρώτη στα Ψαχνά πανηγύρισε ο Παναιγιάλειος το απόγευμα ταπέναντι στον τοπικό Ηρακλή.

Η Μαύρη Θύελλα ήταν ανώτερη των «πράσινων», που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Γιώργο Φοιρό και στο 32' ο Τζημογιάννης με σουτ άνοιξε το σκορ. Ακολούθησαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τους Σεχολάρι (27'), Σκαρτσίλα (29') και τελικά το 2-0 έκανε ο Σεχολάρι στο 53'.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Ηρακλής Ψαχνών δεν είχε καταφέρει να απειλήσει την εστία του Σταυριανού, αλλά στο 78' ο Γουόρντεν έπειτα από ωραία συνεργασία των γηπεδούχων μείωσε. Ωστόσο, ο Παναιγιάλειος κράτησε μέχρι το φινάλε το υπέρ του σκορ και έφτασε τους 10 πόντους.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μανιάτης, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Παληγεώργος, Κοτίτσας (46' Λόμπα), Γκεμίσης (66' Ράντι), Φλίγκος, Γουόρντεν, Ποσίνκοβιτς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ουρτάδο (84' Μπουρλάκης), Τσατσαρής, Πόνσε (76' Σταμογιάννος), Μπούνας, Σκαρτσίλας, Σεχολάρι (60' Κατσικοκέρης).

Πηγή: flnews.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports