ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άρτα: Τρεις έφηβοι βασάνισαν τον σκύλο - Συνελήφθησαν από την αστυνομία

Κοινοποίηση
Tweet

Κικίλιας: Καμία ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές

Τρεις ανήλικοι Ρομά, είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες της βάναυσης κακοποίησης σκύλου σε περιοχή της Άρτας. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., οι τρεις περιέλουσαν το ζώο με εύφλεκτο υγρό και του έβαλαν φωτιά, ενώ ένα τέταρτο άτομο που αναζητείται, συμμετείχε σε βιντεοσκόπηση και ανάρτηση του βίντεο σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Αστυνομία εντόπισε τα ηλεκτρονικά ίχνη του βίντεο σε καταυλισμό Ρομά στην Άρτα, μετά από άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και σε συνεργασία με τις εταιρείες του διαδικτύου.

Σήμερα νωρίς το πρωί, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Άρτας και Ιωαννίνων και Αξιωματικός της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκαν οι τρεις ανήλικοι Ρομά, ηλικίας 11, 14 και 16 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της αποτρόπαιας πράξης.

Παράλληλα, οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τέταρτου ατόμου.

«Η προστασία των ζώων είναι θέμα ηθικής τάξης και δείγμα πολιτισμού και ανθρωπιάς….. Θα το επαναλάβω για ακόμα μια φορά: Καμία ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές»

δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις