ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αισιόδοξος ο Πρωθυπουργός για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας

Κοινοποίηση
Tweet

Ευχαρίστησε και συνεχάρη την ΕΛ.ΑΣ για την προσφορά της

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Αντιτρομοκρατική και πριν από λίγο έφυγε από ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανώτατη κυβερνητική πηγή ανέφερε ότι ο Πρωθυπουργός είναι πολύ ευχαριστημένος με τις εξελίξεις στο μέτωπο της τρομοκρατίας. Η ίδια πηγή ρωτήθηκε εάν υπάρχει αισιοδοξία στην κυβέρνηση εκτός από την υπόθεση Μαζιώτη και για την υπόθεση Ξηρού.

Όπως είπε, ο Πρωθυπουργός δεν διαχωρίζει τις έρευνες για τον Νίκο Μαζιώτη και τον καταζητούμενο Xριστόδουλο Ξηρό, καθώς θεωρεί πως πρόκειται για κοινή υπόθεση που πάει καλά.

Ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στη ΓΑΔΑ συναντήθηκε και με την 25χρονη Κατερίνα, την αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής που αναγνώρισε τον Νίκο Μαζιώτη στο σταθμό του ΗΣΑΠ στην Ομόνοια, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη σύλληψή του.

Το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, πέρασε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος προσερχόμενος ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία για την προσφορά της.

«Εκ μέρους της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω για την προσφορά της την Ελληνική Αστυνομία, από καρδιάς. Ο Ελληνας αστυνομικός είναι η ασπίδα του απλού πολίτη, είναι η ασπίδα της κοινωνίας μας, είναι τελικά η ασπίδα της Δημοκρατίας μας κι αυτό οι Ελληνες αστυνομικοί το αποδεικνύουν κάθε μέρα. Για άλλη μια φορά τους ευχαριστώ θερμά», είπε στη δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, ανέβηκε στο γραφείο της Αντιτρομοκρατικής όπου θα συναντηθεί με επικεφαλής αξιωματικούς.

Ενδεχομένως να δει και την 25χρονη αστυνομικό που φέρεται να εντόπισε τον αγνώριστο Νίκο Μαζιώτη.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις