Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε και για την προσωπική της ζωή
Στην εκπομπή «Μελέτησέ το» και στην Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη η Θωμαή Απέργη το μεσημέρι της Τρίτης. Η τραγουδίστρια μίλησε για την μέχρι τώρα καριέρα της στο τραγούδι, για το πώς αντιμετωπίζει την δημοσιότητα και για την προσωπική της ζωή.
«Ήταν μεγάλη η αλλαγή για μένα. Ξαφνικά έγιναν όλα αυτά, η Eurovision, το παιχνίδι (σ.σ.: το «Your Face Sounds Familiar»), οι εμφανίσεις μου στα διάφορα μαγαζιά... Όλα αυτά με πίεσαν αρκετά, ήταν αρκετά δύσκολο και δεν ήξερα πώς να χειριστώ μερικά πράγματα» εξομολογήθηκε η νεαρή τραγουδίστρια, ενώ πρόσθεσε:
«Είμαι μια χαρά. Τώρα νιώθω πολύ πιο ήρεμη, γιατί κάνω «δουλειά» με τον εαυτό μου. Θέλω να βάλω σε τάξη όλα τα πράγματα στη ζωή μου, θέλω να περνάω καλά. Ενώ κάνω πολλά πράγματα, βρίσκω χρόνο και πιστεύω γενικά ότι, όταν θες κάτι, βρίσκεις χρόνο».
Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε και για την προσωπική της ζωή και διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον σύντροφο της Γιάννη Σάπουντζή.
Η Θωμαή αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο πλευρό του Στέλιου Ρόκκου και της Νατάσας Θεοδωρίδου, ενώ μόλις κυκλοφόρησε και το νέο της κομμάτι.
Παράλληλα η τραγουδίστρια δοκιμάζει τις δυνατότητές της και στην παρουσίαση αφού έχει την δική της τηλεοπτική εκπομπή στο MAD.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr