ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Διήμερο ξεφάντωμα στο πανέμορφο Σοποτό - ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

"Η Αναγέννηση του Σοποτού"

Ένα ξεφαντωτικό διήμερο έζησαν όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στην Ορεινή Αροανία Καλαβρύτων το περασμένο Σαββατοκύριακο. Στο γραφικό και πανέμορφο χωριό Σοποτό που είναι χτισμένο, στους πρόποδες του βουνού Τάρταρης (τελευταία παραφυάδα του όρους Ερύμανθος) σε υψόμετρο 930 μέτρων μέσα στα έλατα, τα πλατάνια και τα κρυστάλλινα νερά, έλαβε χώρα στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2013 το Πελοποννησιακό Αντάμωμα που διοργανώνει το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Περιφέρεια Πελοποννήσου με ένα διήμερο γεμάτο εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τα εγκαίνια του ανανεωμένου καφεστιατορίου «το Σοποτόν» προσέλκυσαν δεκάδες φυσιολάτρες, με αποτέλεσμα το χωριό να σφίζει κυριολεκτικά από ζωή και να αποτελέσει πόλο έλξης και για τους κατοίκους των γύρω περιοχών.

Οι συνδυασμένες εκδηλώσεις (πρωινές πεζοπορίες και διαδραστικά παιχνίδια στην κατάφυτη περιοχή από τον Σ.Ο.Ε., μεσημεριανές ουζοκατανύξεις συνοδεία καταπληκτικών μεζέδων στο Καφενείο και, χαλαρό ποτό με φιλοσοφικές…. αναζητήσεις το βράδυ στον Παραδοσιακό ξενώνα) που υλοποιήθηκαν με την αρωγή του Προέδρου του χωριού κ. Σπύρου Κουρή και του πάντα δραστήριου Συλλόγου Σοποτινών «ο Άγιος Παύλος», έδωσαν τον τόνο για ένα αυθεντικό τριήμερο στο χωριό «αλά παλαιά» και έστειλαν το μήνυμα ότι με αγάπη και μεράκι η αναγέννηση της περιφέρειας είναι εφικτή!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις