ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Οι αμοιβές των περιφερειακών συμβούλων να δοθούν για τον 15χρονο μαθητή προτείνει ο Πάνος Σακελλαρόπουλος

Κοινοποίηση
Tweet

Επιστολή σε Κατσιφάρα

Οι αμοιβές των περιφερειακών συμβούλων Δυτικής Ελλάδας να κατατεθούν υπέρ της προσπάθειας συγκέντρωσης χρημάτων για τον 15χρονο μαθητή από την Πάτρα που πρέπει να μεταβεί επειγόντως για επέμβαση στην Γερμανία, προτείνει ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας Πάνος Σακελλαρόπουλος.

Σε επιστολή του που έστειλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα αναφέρει:

"Κύριε Περιφερειάρχα,

Ο Έλληνας διαχρονικά διακρίνεται για την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη του, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που βρισκόμαστε.

Τι μπορεί να πει κανείς για τα παιδιά μας, τους μαθητές της Γ Λυκείου Δεμενίκων Αχαΐας, με την πράξη τους να δώσουν όλα τα χρήματα της πενταήμερης εκδρομής τους σε συμμαθητή τους που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τα συγχαρούμε και να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους.

Ως  ένδειξη Αλληλεγγύης και Ανθρωπιάς, το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε δείχνοντας εμπράκτως  την ευαισθησία μας, προτείνω όπως η αμοιβή μας από την αποζημίωση που δικαιούμαστε ως περιφερειακοί σύμβουλοι, για την συμμετοχή μας σε ένα περιφερειακό συμβούλιο, να κατατεθεί ως οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες  για τη μετάβαση και θεραπεία του παιδιού αυτού".


Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις