ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φροντίζουν τα γαϊδουράκια στην Κρητική ύπαιθρο

Κοινοποίηση
Tweet

Η φιλοζωική Κρήτης ξεκινάει εκστρατεία φροντίδας

Αν έχετε εργαζόμενο γαϊδουράκι, μουλάρι ή άλογο που χρειάζεται την φροντίδα πεταλωτή ή και οδοντίατρου, η λύση έρχεται δίπλα στην πόρτα σας. Η φιλοζωική Κρήτης ξεκινάει εκστρατεία φροντίδας των ιπποειδών στην Κρητική ύπαιθρο.

Οι επισκέψεις σε χωριά της ενδοχώρας ξεκινούν το Σάββατο και θα διαρκέσουν μία εβδομάδα. Σε ανακοίνωσή της, η φιλοζωική επισημαίνει :

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Φιλοζωική Κρήτης θα ξεκινήσει την φθινοπωρινή επίσκεψη της για την φροντίδα ιπποειδών το Σάββατο 13 Οκτωβρίου με 2 ημέρες στο Οροπέδιο Λασιθίου. Έπειτα θα κινηθούμε προς Αρχάνες, Ροτάσι, Βαγιονιά και Πετροκεφάλι στις 15/10 και συνεχίζουμε προς Σακτούρια και Πλακιά στις 16/10. Η επιστροφή στην περιοχή Ηρακλείου και Αμαρίου θα γίνει στις 17/10. Την τελευταία ημέρα επίσκεψης (18/10) θα βρεθούμε σε περιοχές όπως τα Μάλια, το Καλό Χωριό και την Κριτσά.

Αν έχετε εργαζόμενο γαϊδουράκι, μουλάρι ή άλογο που χρειάζεται την φροντίδα πεταλωτή ή και οδοντίατρου, παρακαλώ στείλετε μας γραπτό μήνυμα στο 6944690368 ή email στο info@FilozoikiKritis.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις