ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου τη Δευτέρα ο 22χρονος Αλβανός - Ζητούσε από μαθητές δημοτικού να πάνε σπίτι του!

Κοινοποίηση
Tweet

Ο Εισαγγελέας τον παρέπεμψε στην αυτόφωρη διαδικασία

Σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία για τη Δευτέρα το πρωί, παρέπεμψε ο Εισαγγελέας τον 22χρονο Αλβανό που συνελήφθη χθες, με την κατηγορία ότι προσπαθούσε με διάφορα τεχνάσματα, να πείσει μαθητές Δημοτικού να τον ακολουθήσουν στο σπίτι του!

Ο νεαρός οδηγήθηκε νωρίτερα στον Εισαγγελέα,  ο οποίος διέταξε την κράτησή του και την παραπομπή του στην αυτόφορη διαδικασία.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι  αυτή της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της δήλωσης ψευδών στοιχείων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προτάσεις σε παιδιά δημοτικού σχολείου της Αγυιάς,  γίνονταν αδιακρίτως σε αγόρια και κορίτσια, ενώ για να τα δελεάσει τους έταζε παγωτά και ζαχαρωτά. Το απίστευτο περιστατικό κατήγγειλαν δάσκαλοι και γονείς από τη Αγυιά στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πάτρας, ισχυριζόμενοι ότι ο Αλβανός έλεγε στα παιδιά να πάνε μαζί του επειδή οι γονείς τους δεν προλαβαίνουν και έστειλαν αυτόν, να τα πάρει και να τα πάει να δουν ταινίες στο σπίτι του μέχρι να τελειώσουν τις δουλειές τους!!!

Η δράση του Αλβανού, όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr, έγινε αντιληπτή από τους δασκάλους, οι  οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις